9 op 10 Belgische tickets voor Spelen 2012 al verkocht Sport
9 op 10 Belgische tickets voor Spelen 2012 al verkocht
Sport

9 op 10 Belgische tickets voor Spelen 2012 al verkocht

Negen maanden voor de start van de Olympische Spelen in de Britse hoofdstad Londen is al meer dan 90 procent van in totaal 34.500 Belgische tickets verkocht. Dat maakte Suseia, het bureau dat door het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) is aangesteld voor de verkoop van de tickets en verblijven, vrijdag bekend.

In totaal kwamen er al 13.500 aanvragen voor één of meerdere tickets bij de verdeler binnen. Minstens 13.500 Belgische supporters zullen dus volgende zomer naar Londen afzakken. Daarnaast zullen er ook nog heel wat Belgen hun tickets rechtstreeks bij het Organisatiecomité van de Spelen gekocht hebben.

Verschillende formules

Suseia biedt zowel losse tickets als all-in formules (ticket gekoppeld aan vervoer en/of verblijf ter plaatse voor verblijven van meer dan een dag) aan. In functie van de Belgische sporters die zich in de komende maanden nog plaatsen voor de Spelen, kunnen er in de komende maanden met mondjesmaat nog tickets bijkomen. Momenteel zijn er voor heel wat sporten nog tickets beschikbaar. Een gedeelte van de wegrit in het wielrennen en een gedeelte van de triatlon zijn gratis.

Om tickets of all-in formules te kopen voor Londen 2012 moeten de Belgische supporters surfen naar www.suseia.be. Voor de losse tickets kan één koper maximaal voor vier personen tickets bestellen, met een maximum van vier tickets per persoon. Voor de all-in formule ligt de limiet op acht personen.

Foto: suseia.be

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties