Abidal geopereerd aan lever, Barça wint ruim Sport
Abidal geopereerd aan lever, Barça wint ruim
Sport

Abidal geopereerd aan lever, Barça wint ruim

De Franse verdediger Eric Abidal zou dinsdag een leveroperatie hebben ondergaan. Een woordvoerder van FC Barcelona bevestigde dat de operatie vandaag op het programma stond, maar gaf verder geen nieuws vrij. De fans van Barça eerden hem in de 22e minuut - 22 is zijn rugnummer - met een staande ovatie en applaus.

Volgens verschillende Spaanse kranten duurde de operatie een hele dag en werd ze uitgevoerd in de Clinic de Barcelona. Catalan Sport meldde dat Abidal om 10u naar het operatiekwartier gebracht werd, voor een operatie die tussen zes en acht uur zou duren.

Bij de verdediger werd in maart 2011 een tumor op de lever ontdekt. Hij ging met succes onder het mes en heroverde na een wekenlange revalidatie zijn plaats in het Catalaanse topteam.

Messi

Zijn ploeg FC Barcelona won dinsdagavond de match tegen Getafe. Het werd 4-0, na goals van Alexis Sánchez (2 keer), Lionel Messi en Pedro. Voor Messi was het al zijn 39ste in de Primera División dit seizoen. In alle competities samen scoorde El Pulga al 68 keer. De Catalanen tellen nu slechts één punt minder dan eeuwige rivaal Real Madrid, dat het woensdag opneemt tegen het Atlético Madrid van Thibault Courtois.

Op zaterdag 21 april staat El Clásico op het programma in het Camp Nou.

Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties