Advocaat bemiddelt in conflict NBA Sport
Advocaat bemiddelt in conflict NBA
Sport

Advocaat bemiddelt in conflict NBA

De advocaat George Cohen gaat bemiddelen in het conflict dat de Amerikaanse profbasketbalcompetitie NBA nu al maanden in zijn greep houdt.

Komende dinsdag zit Cohen in New York samen met vertegenwoordigers van de clubs en de spelers om een oplossing te zoeken voor de lock-out. De jurist heeft ervaring met dergelijke materie want eerder trad hij op bij gelijkaardige conflicten in de Major League Soccer (MLS), Major League Baseball (MLB) en de National Football League (NFL).

"De voorbije maanden heb ik reeds informele gesprekken gevoerd met vertegenwoordigers van beide zijden. Beide partijen hebben toegestemd verder te onderhandelen onder mijn leiding", aldus Cohen.

Door de lock-out, die draait om een financieel conflict tussen spelers en clubs, is de start van het nieuwe seizoen uitgesteld met twee weken. Normaal zou de NBA-competitie beginnen op 1 november.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties