Ai ai Piqué! Speelt Barcelona straks met de naam van zijn ex Shakira op het shirt? Sport
Ai ai Piqué! Speelt Barcelona straks met de naam van zijn ex Shakira op het shirt?
Sport

Ai ai Piqué! Speelt Barcelona straks met de naam van zijn ex Shakira op het shirt?

Barcelona-verdediger Gerard Piqué zou binnenkort wel eens in Camp Nou kunnen verschijnen met de naam van Shakira, zijn ex, op zijn shirt. Volgens berichten in Spanje zou de Colombiaanse zangeres de volgende kunnen zijn die profiteert van de sponsordeal tussen de Catalaanse club en Spotify. Afgelopen zondag tijdens de ‘classico’ tegen Real Madrid, pronkte er een uil op het shirt van Barcelona. Deze is het symbool van het merk van Drake, die onlangs geschiedenis schreef door als eerste artiest 50 miljard streams te bereiken.

Shakira staat op het punt haar nieuwe single ‘Monotonia’ met de Puerto Ricaanse zanger Ozuna uit te brengen. De bewering van de Spaanse sportjournalist Moises Llorens dat er bijna een deal is gesloten met de knappe singer-songwriter, waardoor ze op het shirt van Barcelona zou verschijnen, is overgenomen door verschillende Spaanse en Zuid-Amerikaanse kranten. De toonaangevende Spaanse nieuwswebsite El Espanol meldde: "Barcelona plant de 'hereniging' van Gerard Piqué met Shakira."

Ai ai Piqué! Speelt Barcelona straks met de naam van zijn ex Shakira op het shirt?
Drake met 'zijn' Barcelona-shirt

Shakira-song tijdens de opwarming

Er is nog geen officieel commentaar gekomen van de zangeres of de voetbalclub, die er geen geheim van heeft gemaakt voetbal en muziek samen te willen brengen via het partnerschap met Spotify. Piqué kreeg het hard te verduren nadat zijn breuk met Shakira bekend geraakte. Het kwam zelfs zover dat fans de naam van zijn ex scandeerden tijdens wedstrijden. Een van de hitsongs van de Colombiaanse schone galmde begin oktober in het Son Moix-stadion van Mallorca door de luidsprekers toen Piqué en zijn teamgenoten zich opwarmden.

Het voormalige koppel kwam onlangs samen bij de honkbalwedstrijd van hun oudste zoon, maar sprak niet met elkaar of keek elkaar zelfs niet aan. Piqué, die nu uitgaat met Shakira-lookalike Clara Chia Marti (23), werd dit seizoen door manager Xavi Hernandez al verschillende keren uit de wedstrijdkern geweerd, maar speelde vorige week wel mee in het 3-3 gelijkspel in de Champions League tegen Inter Milaan.

Verwijzing naar de breuk

Shakira, die de komende maanden voor een proces wegens belastingfraude staat, heeft haar nieuwe nummer al ‘geteased’ op de sociale media waarbij ze ook al wat tekst vrijgaf. Zo zingt ze: "Het was niet jouw schuld of de mijne, het was de schuld van de monotonie. Ik heb nooit iets gezegd, maar het deed me pijn. Ik wist dat het zou gebeuren." Volgens velen een verwijzing naar de breuk met Piqué. Wat er ook van zij, wij verzamelden hieronder nog wat leuke foto’s van de Colombiaanse schoonheid.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties