Ajax-fan neergestoken in Milaan

Een supporter van Ajax is woensdag voor aanvang van het uitduel met AC Milan in de Champions League vlakbij het stadion neergestoken. Hij is met zware verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Volgens de Italiaanse krant La Repubblica is zijn toestand kritiek. Nog volgens de krant is ook een tweede supporter van Ajax neergestoken, […]

Een supporter van Ajax is woensdag voor aanvang van het uitduel met AC Milan in de Champions League vlakbij het stadion neergestoken. Hij is met zware verwondingen per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Volgens de Italiaanse krant La Repubblica is zijn toestand kritiek. Nog volgens de krant is ook een tweede supporter van Ajax neergestoken, maar de club kon dat nog niet bevestigen.

Een woordvoerder van Ajax meldde wel dat drie supporters tijdens ongeregeldheden gewond zijn geraakt. Hij kan nog niets over hun toestand zeggen. Het was woensdag de hele middag onrustig in het centrum van Milaan. Een deel van de aanhang van Ajax, ruim 3.000 man sterk, raakte slaags met fans van AC Milan. AC Milan en Ajax ontmoeten elkaar vanaf 20.45 uur in San Siro. Ajax bekert alleen bij een zege verder in de Champions League.

BELGA Foto PN

Reacties

wpDiscuz