Albanese drone herleidt voetbalveld tot heus oorlogsgebied (video) Sport
Albanese drone herleidt voetbalveld tot heus oorlogsgebied (video)
Sport

Albanese drone herleidt voetbalveld tot heus oorlogsgebied (video)

Servië en Albanië zijn al niet de beste vrienden en als er dan ook nog een grapjurk met een drone (mét Albanese vlag) alles komt verstoren, dan wordt er gebokst in de plaats van gevoetbald.


Sinds de Kosovo-oorlog in 1999 zijn heel wat Serviërs van mening dat er nog een stevig appeltje dient geschild te worden met Albanië. In de wedstrijd Servië – Albanië hoopten de Serviërs vurig dat ze zouden winnen, als een soort van wraak dat de Albanezen zomaar een provincie inpalmden.

Verbijstering alom toen er plots een drone, met daaraan de Albanese vlag, over het speelveld vloog. Eén der Servische spelers zijn potje kookte zodanig over, dat hij de vlag met drone en al tegen de vlakte trok. Daarop werd de Servische speler te lijf gegaan door Albanese spelers, waarna er op de grasmat een vinnig gevecht ontstond. Ook in de tribunes werd er duchtig op de tegenpartij geklopt. Uiteraard zat de wedstrijd er toen op. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties