Alex Ferguson wil Usain Bolt laten spelen tegen Real Madrid Sport
Alex Ferguson wil Usain Bolt laten spelen tegen Real Madrid
Sport

Alex Ferguson wil Usain Bolt laten spelen tegen Real Madrid

Olympisch kampioen Usain Bolt mag in 2013 mogelijk een droom van zijn lijstje schrappen. Alex Ferguson wil hem laten meespelen met oud-spelers van Manchester United tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen voormalige sterren van Real Madrid.

Dat Usain Bolt een grote fan is van ManU, is al lang geen geheim meer. Zo gaf hij enkele jaren geleden nog sprinttraining aan Cristiano Ronaldo, die toen speelde bij de Engelse topclub. Dit seizoen werd hij, na zijn drie gouden medailles in Londen, in de bloemen gezet in een vol Old Trafford tijdens de eerste thuismatch.

Bolt droomt ervan ooit in het rode shirt te kunnen spelen en die droom gaat op 3 juni 2013 mogelijk in vervulling. "Hij zou graag in een vriendschappelijke match spelen, dat is interessant. Het zou prachtig zijn en volgend jaar, als we spelen tegen de legendes van Real Madrid, zijn er mogelijkheden om hem op te stellen", vertelt ManU-manager Ferguson woensdag op de website van de club.

Bolt verlengde deze zomer zijn olympische titels op de 100, 200 en 4x100 meter. Vrijdag start de Jamaicaan op de 100 meter tijdens de Memorial Van Damme in het Koning Boudewijnstadion.

Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties