Alleen al ernaar kijken doet pijn! Ronaldo toont 'toegetakelde' voeten na meer dan 1.000 wedstrijden profvoetbal Sport
Alleen al ernaar kijken doet pijn! Ronaldo toont 'toegetakelde' voeten na meer dan 1.000 wedstrijden profvoetbal
Sport

Alleen al ernaar kijken doet pijn! Ronaldo toont 'toegetakelde' voeten na meer dan 1.000 wedstrijden profvoetbal

De tol van een carrière van maar liefst 22 jaar op het hoogste niveau laat zijn sporen na. Na zijn 1.001ste professionele wedstrijd in clubverband, waarin Cristiano Ronaldo (39) vrijdag de enige goal scoorde tegen Al-Ahli, deelde hij enkele bijzondere beelden op Instagram. De foto's tonen niet alleen hoe Ronaldo herstelt, maar vooral hoe zijn voeten hebben geleden onder meer dan twee decennia topsport.

Na de teleurstellende avond in de Aziatische Champions League vorige week, waarin Ronaldo zelfs een opgelegde kans miste, herstelde hij snel in de Saudi Pro League. Hij leidde zijn team naar een overwinning op Al-Ahli, met Ronaldo als enige doelpuntenmaker vanaf de strafschopstip (0-1). Dit was zijn vijftigste goal in dienst van Al-Nassr, waar hij uiterst lucratief speelt. Desondanks blijft de achterstand op koploper Al-Hilal aanzienlijk, met maar liefst twaalf punten verschil.

Opgezwollen voeten en beschadigde teennagels

Het is algemeen bekend dat Ronaldo zich als geen ander fysiek afbeult en leeft voor zijn sport, zelfs op een bijna pensioengerechtigde leeftijd, om nog steeds op zijn best te kunnen presteren. Maar de aanblik van zijn toegetakelde, opgezwollen voeten en ernstig beschadigde tenen doet toch de wenkbrauwen fronsen. De prijs van al die jaren op het hoogste niveau, maar ook het dunner wordende materiaal van zijn schoeisel, laat zijn sporen zien.

(lees verder onder de foto)

Alleen al ernaar kijken doet pijn! Ronaldo toont 'toegetakelde' voeten na meer dan 1.000 wedstrijden profvoetbal

Teennagels lakken

Alleen al ernaar kijken doet pijn. Fans op sociale media tonen zelfs medelijden. "Het moet pijnlijk zijn om elke ochtend op te staan ​​met zulke voeten", merkt een gebruiker op X (het vroegere Twitter) op. Om het verval tegen te gaan, lakt Ronaldo soms zijn teennagels. Nagellak zou de nagels beter beschermen tegen schimmels en andere bacteriën.

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties