Allister Carter schakelt Luca Brecel uit in vijfde ronde van Antwerp Open snooker Sport
Allister Carter schakelt Luca Brecel uit in vijfde ronde van Antwerp Open snooker
Sport

Allister Carter schakelt Luca Brecel uit in vijfde ronde van Antwerp Open snooker

Allister Carter (WR-16) heeft vrijdag in de Antwerpse Lotto Arena Luca Brecel (WR-72) uitgeschakeld in de vijfde ronde van het Antwerp Open snooker (125.000 euro), de zevende manche van de PTC European Tour. De 18-jarige Brecel moest met 4-2 zijn meerdere erkennen in de Engelsman.

Brecel speelde nochtans een zeer volwassen wedstrijd, maar tot tweemaal toe en op een beslissend moment waren de snookergoden Carter welgezind. Zo won hij het eerste en het zesde frame op een diefje. Brecel was na de wedstrijd niet teleurgesteld. "Van Carter verliezen is geen schande", reageerde Brecel.

"Het was misschien geen flitsende wedstrijd, maar je moet je leren aanpassen aan zulke confrontaties. We hebben beiden enkele foutjes gemaakt. Zo mis ik op een bepaald moment de zwarte vanop zijn spot, dit heeft gewoon met concentratie te maken. Ik voel van mezelf dat ik meer gedisciplineerd speel. Ik maak nog wel foutjes, maar die zullen er op den duur wel uit gaan. In ieder geval was dit een goede training met de kwalificaties voor het UK voor de boeg."

Belga Foto Tom Palmaers

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties