"Als Bakkali tegen Bayern speelt, denken ze dat hij een ballenjongen is" Sport
"Als Bakkali tegen Bayern speelt, denken ze dat hij een ballenjongen is"
Sport

"Als Bakkali tegen Bayern speelt, denken ze dat hij een ballenjongen is"

Bij het afsluiten van deze WK-campagne is vrijwel iedereen lovend over de Rode Duivels. P-Magazine peilde naar de mening van drie bekende Nederlandse analisten, maar zij vonden toch wat minpuntjes bij onze nationale elf.

René van der Gijp, Johan Derksen en Johan Boskamp werden gevraagd naar "de meest overschatte speler". Van der Gijp ging voor Eden Hazard. "Oké, een zeer goede voetballer, maar ik ken er minstens honderd die nog beter zijn", aldus de analist van 'Voetbal International'. Zijn collega Boskamp heeft het niet zo voor Laurent Ciman. "Die is middelmaat, hooguit", aldus Bossie. "Dat Wilmots die jongen blijft oproepen, vind ik onbegrijpelijk", zei hij in P-Magazine.

Derksen en van der Gijp waren het over één Rode Duivel eens: Zakaria Bakkali (foto). De PSV-spits gooide grote ogen bij de Eindhovenaars, maar heeft het volgens het duo nog lang niet gemaakt. "Daar zijn we hier in Nederland sterk in: een jonge jongen die drie ballen goed raakt, is meteen een wereldvoetballer", meent Derksen. Van der Gijp ging zoals gewoonlijk nog wat verder. "Bakkali is een duim groot. Als die ooit tegen Bayern München speelt, neemt Bastian Schweinsteiger hem bij de hand, denkend dat hij een ballenjongen is die mee dat veld op moet."

Foto Isosport

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties