Amy Sonck deed stiekem mee in de Container Cup en papa Wesley reageert geniaal: 'Ik wring ze de nek om' Sport
Amy Sonck deed stiekem mee in de Container Cup en papa Wesley reageert geniaal: 'Ik wring ze de nek om'
Sport

Amy Sonck deed stiekem mee in de Container Cup en papa Wesley reageert geniaal: 'Ik wring ze de nek om'

Het derde seizoen van de Container Cup zit er alweer op en er werd afgesloten in stijl. Zo nam een team met 5 mensen van Wesley het op tegen een team van Pedro's uitverkorenen. Beste moment van de gehele aflevering was ongetwijfeld toen ex-profvoetballer Wesley Sonck ontdekte dat Pedro zijn dochter Amy stiekem had ingeschakeld voor het golfen.

De reactie van Papa Wesley leverde fantastische televisie op en Amy deed het dan ook nog eens vrij sterk met een slag van maar liefst 100 meter. Een heel stuk beter dan de gemiddelde deelnemer in de Container Cup. Ze was zelfs veruit de beste vrouw van dit seizoen in de golfdiscipline.

Stevig wat heerlijk gevloek bij Wesley. Al had Amy toch bang dat ze vaderlief wat had teleurgesteld. Pedro daarentegen was apetrots op zijn ploeggenoot:

Nog een geweldig momentje dat we trouwens jullie niet willen ontzeggen, is toen Pedro zelf in de container stapte om te gaan schieten. Hij faalde magistraal en zakte bijna letterlijk door de grond van schaamte. Het gouden duo Wesley en Pedro blijft duidelijk entertainen en het is te hopen dat ze bij GoPlay de heren nog voor enkele seizoen onmiddellijk laten bijtekenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties