Anderlecht laat Beveren poepje ruiken Sport
Anderlecht laat Beveren poepje ruiken
Sport

In de laatste wedstrijd van de vierde speeldag heeft landskampioen RSC Anderlecht zondag een 0-3 zege geboekt op het veld van Waasland-Beveren. Bij de rust stond de 0-0 nog op het bord.

Sacha Klejstan opende de score in de 74e minuut. Acht minuten later verdubbelde Frank Acheampong, voor het eerst aan de aftrap, de voorsprong, op assist van doelman Silvio Proto. In de tweede minuut van de blessuretijd kopte Guillaume Gillet de 0-3 binnen. Met negen punten is Anderlecht vijfde in de stand, op drie punten van Standard en één van Lokeren, Club Brugge en Zulte Waregem. Waasland-Beveren is met drie punten elfde.

Met negen punten is Anderlecht vijfde in de stand, op drie punten van Standard en één van Lokeren, Club Brugge en Zulte Waregem. Waasland-Beveren is met drie punten elfde.