Andy Murray lacht blunderende scheidsrechter vierkant uit (video) Sport
Andy Murray lacht blunderende scheidsrechter vierkant uit (video)
Sport

Andy Murray lacht blunderende scheidsrechter vierkant uit (video)

Feest tijdens de tennismatch tussen Novak Djokovic en Andy Murray op het Masters 1000-toernooi in Miami. Djokovic mepte op een bepaald moment over het net tegen de bal, en dat is IL-LE-GAAL! Maar de scheids, die kon daar wel mee leven. Dus leerde tegenstander Andy Murray hem een lesje.
Scheidsrechters, het zijn ook maar mensen. Maar uiteindelijk moeten ze slechts één ding doen: juiste beslissingen maken. Geen foute, maar juiste. En tijdens de kwartfinales van het Masters 1000-toernooi in Miami maakte ie overduidelijk een foute keuze. In het laatste game van de eerste set maakte Novak Djokovic 15-0 door de bal over het net te raken. Iedereen – inclusief Djokovic en de videobeelden in het stadion – waren er van overtuigd dat ie de bal aan Murrays kant van het net raakte, behalve de scheidsrechter.

Dus probeerde Murray hem dat met hand en tand – en een honende lach – uit te leggen, maar de scheids bleef bij zijn (foute) beslissing. Vervolgens sloeg de Brit drie forehand errors en ging de eerste – en uiteindelijk ook de tweede – set naar Djokovic (7-5 en 6-3). Ondertussen won laatstgenoemde ook al de finale tegen Nadal, maar omdat we ons vooral aan het focussen waren op de échte mannensport – voetbal – komt deze beter laat dan nooit. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties