Andy Schleck: "Alcoholverhaal over München is belachelijk" Sport
Andy Schleck: "Alcoholverhaal over München is belachelijk"
Sport

Andy Schleck: "Alcoholverhaal over München is belachelijk"

Andy Schleck (27) heeft in een interview met RTL Luxemburg gereageerd op het verhaal dat hij dronken zou zijn gesignaleerd in een hotel in München. Een Franse politicus had vorige week op zijn Facebookpagina geschreven dat hij de stomdronken Schleck de lift had moeten inhelpen.

"Het is een belachelijk verhaal. Ik ben het al snel vergeten en wil er verder niets meer over kwijt", zegt de renner van RadioShack Leopard Trek.

Niet in vorm

De tourwinnaar van 2010 heeft het ook over zijn mindere vormpeil. De jongere broer van Frank is al sinds zijn val in de Dauphiné in juni vorig jaar, toen hij zijn heiligbeen brak, op de sukkel. "Natuurlijk had ik gehoopt het seizoen beter te beginnen.

Na mijn verschrikkelijke valpartij mikte ik op een goede voorbereidingswinter met mijn ploegmaten in Spanje. Maar ik kon niet op de manier trainen zoals ik het wilde."

Optimisme

"Maar ik ben optimistisch", aldus nog Schleck. "Ik train nu hard, nog harder dan vroeger. Sinds januari sliep ik amper zes nachten in mijn eigen bed. Ik ben ervan overtuigd dat ik weer een groot renner kan worden. De mensen die in mij geloven, zullen dat blijven doen."

De Luxemburger stipte tot slot enkele doelen aan. "Die zijn dezelfde als vroeger. De klassiekers met voorop Luik-Bastenaken-Luik en daarna de Ronde van Frankrijk. Hopelijk kan ik me tonen en dan zien we wel waar ik eindig."

Belga Archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties