Anthony Vanden Borre krijgt nu al uitbrander Sport
Anthony Vanden Borre krijgt nu al uitbrander
Sport

Anthony Vanden Borre krijgt nu al uitbrander

Anthony Vanden Borre heeft het herwonnen krediet van Anderlecht alweer deels verspeeld. De 25-jarige rechtsback blijkt het in de zomervakantie niet te nauw genomen te hebben met zijn trainingsschema en kampt met een conditionele achterstand. Tot ongenoegen van John van den Brom.

“Anthony heeft in de vakantie te weinig gedaan. Zelfs al gaat het met hem de goede kant op, fysiek is hij hierdoor nog steeds niet in orde. En ja, jullie mogen gerust weten dat ik hem daarop aangesproken heb want ik vind dit niet om mee te lachen”, zegt coach van den Brom

Het voorval doet vragen rijzen bij de vastberadenheid van Vanden Borre om van zijn tweede verblijf bij Anderlecht een succes te maken. Bij zijn comeback in januari beloofde hij nochtans “zijn laatste kans te zullen grijpen”.

Precies door zijn fysieke achterstand kwam hij vorig seizoen slechts elf minuutjes in actie: op de slotspeeldag van de reguliere competitie tegen AA Gent.

De hoofdrolspeler was donderdag na de training alweer zijn goedlachse zelve: hij heeft zich naar eigen zeggen herpakt. “Ik train hard en heb zopas nog veel kilometers gelopen”, sprak Van den Borre.

Opvallend: zelf verwacht hij zijn comeback al “over drie weken” te kunnen maken. Het voorval doet geen goed aan het imago van Vanden Borre die twee seizoenen geleden bij Genk en bij Anderlecht van 2003 tot 2007 al het etiket van rebel opgeplakt kreeg, omdat hij het niet altijd even nauw nam met de discipline.

STEVEN BERGHMANS

Foto Photo News: Anthony Vanden Borre (rechts), vorige zondag tegen Lokeren op de tribune, naast Romelu Lukaku.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties