Antwerp-bestuur moet praten met actievoerders, ook met de harde kern Sport
Antwerp-bestuur moet praten met actievoerders, ook met de harde kern
Sport

Antwerp-bestuur moet praten met actievoerders, ook met de harde kern

In Deurne-Noord op de Bosuil gaat alles weer zijn oude gangetje. De trainingen werden hervat en de ploeg voor de wedstrijd tegen RWDM het komende weekeinde wordt samengesteld en voorbereid. Alles lijkt peis en vree op de Great Old, maar is dat ook zo?

Deze week reageerde immers Europees parlementslid Ivo Belet (CD&V) op de beslissing van Antwerp FC om de supportersfederaties FAS(C) en ASA hard aan te pakken. Waar moeit deze man zich mee, zou je kunnen denken, maar Belet is bezig met het bestuderen van supporters-participaties bij verschillende Europese clubs. Afgelopen weekeinde schreven we al dat de Antwerpsupporters een meerderheidsparticipatie willen in het Antwerp-bestuur.

We weten dat de actie afgelopen wedstrijd (nu ja, wedstrijd...) aanvankelijk sereen verliep, maar dat een harde kern het veld bestormde en de Bosuil omtoverde in een ware hel. Clint sprak toen al met de harde kern en nu stelt Ivo Belet voor dat het bestuur van de oudste ploeg van het land dat ook beter zou doen. "RAFC moet samenzitten met FAS(C) en ASA," aldus het parlementslid. (B. Deckers)

Bekijk hier de quote van Ivo Belet:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties