Argentijnse voetballer doet een ‘Witselleke’ (video)

Horrorbeelden uit een Argentijnse eerste klassewedstrijd van afgelopen weekend: Fabián Muñoz van uitploeg Newell’s Old Boys schopt het been van Marcelo Sarmiento (Unión de Santa Fe) volledig aan diggelen.Bij het begin van de tweede helft leidde thuisploeg Unión met 1-0. Een afgrijselijke tackle van tegenstander Fabián Muñoz op een van hun spelers, Marcelo Sarmiento, zorgde […]

Horrorbeelden uit een Argentijnse eerste klassewedstrijd van afgelopen weekend: Fabián Muñoz van uitploeg Newell’s Old Boys schopt het been van Marcelo Sarmiento (Unión de Santa Fe) volledig aan diggelen.
Bij het begin van de tweede helft leidde thuisploeg Unión met 1-0. Een afgrijselijke tackle van tegenstander Fabián Muñoz op een van hun spelers, Marcelo Sarmiento, zorgde er echter voor dat de sfeer helemaal omsloeg. Muñoz ging met de voet vooruit op het been van Sarmiento, dat in twee brak.

Afschuwelijke beelden die meteen doen terugdenken aan het geval Witsel-Wasilewski, waarbij onze landgenoot het been van de Pool volledig om zeep hielp. Ondertussen staat ‘Wasyl’ wel al weer op het veld, maar hij is absoluut niet meer dezelfde als vroeger.

De wedstrijd tussen Unión de Santa Fe en Newell’s Old Boys eindigde trouwens op 2-1, maar die zege werd uiteraard overschaduwd door de horrorblessure. De bezoekers eindigden trouwens met z’n achten, wat ook aangeeft dat ze niet enkel waren gekomen om een balletje te trappen. (JL)

De beenbreuk van Wasilewski:

Reacties

wpDiscuz