Armstrong 'intimideert' Hamilton tijdens toevallige ontmoeting in restaurant Sport
Armstrong 'intimideert' Hamilton tijdens toevallige ontmoeting in restaurant
Sport

Armstrong 'intimideert' Hamilton tijdens toevallige ontmoeting in restaurant

Tyler Hamilton en Lance Armstrong hebben elkaar zaterdagavond toevallig tegen het lijf gelopen in een restaurant in het Amerikaanse skioord Aspen. Zoals te verwachten verliep de ontmoeting tussen de twee ex-ploegmaats niet echt vriendschappelijk. De advocaten van Hamilton hebben het over een "agressief contact" en kaartten de zaak aan bij het gerecht, zo meldde maandag espn.com.

De 40-jarige Hamilton getuigde vorige zomer achter gesloten deuren voor de grand jury. Tijdens het programma '60 Minutes' op CBS beschuldigde hij Armstrong vorige maand publiekelijk van dopinggebruik
tijdens de Tour van 1999.

Zaterdag stapte Hamilton zonder het te weten één van Armstrongs vaste eetadressen in Aspen binnen. Toen de zevenvoudig Tourwinnaar hem spotte, zou hij herhaaldelijk gevraagd hebben hoeveel CBS hem betaald heeft. "Mijn advocaten zullen je kapotmaken en je fileren op de getuigenbank. Je leven wordt een hel", zou The Boss er nog aan toegevoegd hebben.

Scène

Jodi Larner, co-eigenaar van het restaurant Cache Cache waar het incident plaatsvond en een vriendin van Armstrong, geeft echter een compleet andere versie van de feiten. Volgens haar was het gesprek tussen de twee ex-ploegmaats kort maar rustig. "Er waren geen bedreigingen en er werden slechts enkele woorden gewisseld. Er werd zeker geen scène gemaakt."

Mark Faiani, de advocaat van Armstrong, weigerde elke commentaar. De ex-wereldkampioen zelf deed het voorval af als "zeker ongemakkelijk voor ons allebei", maar er gebeurde niets speciaal aldus nog de Amerikaan.

Beeld: Photonews

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties