Assistent-bondscoach Argentinië: "Biglia haalt Real-niveau" Sport
Assistent-bondscoach Argentinië: "Biglia haalt Real-niveau"
Sport

Assistent-bondscoach Argentinië: "Biglia haalt Real-niveau"

Volgens Claudio Gugnali, de assistent-coach van de Argentijnse nationale ploeg, kan Anderlecht-middenvelder Lucas Biglia momenteel wel degelijk het niveau van Real Madrid aan. Biglia wil na zes jaar Anderlecht andere oorden opzoeken en is volgens Iberische media in beeld bij de Spaanse kampioen.

De assistent van de nieuwe Argentijnse bondscoach Alejandro Sabella bracht deze week een bezoek aan het Anderlecht van Matias Suárez en Biglia, en is overtuigd van de kwaliteiten van laatstgenoemde. "Hij heeft inderdaad de kwaliteiten om bij Real te kunnen meespelen", aldus Gugnali, die de Spaanse en Engelse competitie het meest geschikt vindt voor Argentijnse internationals.

"Het zou interessant zijn mochten Biglia en Suárez de uitdaging aangaan om in een hogere competitie te gaan spelen, maar daar zijn de spelers vrij in. De Belgische competitie is niet zo slecht als soms gezegd wordt, zelfs al was de wedstrijd tegen Gent woensdag niet van een hoog niveau. Daar trek ik geen conclusies uit. Jammer genoeg is Matias zondag geschorst, op puur technisch vlak is hij te vergelijken met Sergio Aguero van Manchester City."

Biglia heeft al zes caps op zijn naam en ook Suárez zou volgens Cugnali aanspraak kunnen maken op een selectie. "Maar de concurrentie is enorm sterk voor beide spelers, vooral voor Suárez."

Foto Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties