Auto helpt straatracende motard in minder dan een seconde tot stilstand (video) Sport
Auto helpt straatracende motard in minder dan een seconde tot stilstand (video)
Sport

Auto helpt straatracende motard in minder dan een seconde tot stilstand (video)

Help uw naasten. Menig gelovig mens van gelijk welke strekking dan ook leeft met deze gedachte teneinde een plekje in 'den hemel', of waar je ook graag vertoeft nadat je komt te gaan, te bemachtigen.

En in dat opzicht was mogelijks ook deze autorijdende Rus zichzelf even gaan stationeren in 't midden van de baan. Want iemand, al dan niet tijdelijk, van zijn snelheidsverslaving afhelpen, da's een modern werk der barmhartigheid.

Alle gekheid op een stokje, van bijna 100 km/u plots richting stilstand gaan, daar moet toch een of ander ongeluk mee gemoeid zijn. Zo ook in dit geval. Met een harde knal vliegt onze adrenalineheld op twee wielen tegen 't achterste van den barmhartigen zijn stalen ros.

Bij dezen dus een waarschuwing, niet voor gevoelige kijkers! Maar we kunnen wel zeggen dat, naast wat materiële schade, de motard er vanaf komt met énkel een gebroken arm en gekneusd ego. Hoe dat in z'n werk gaat, ziet u hier: (RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties