Balotelli barst in tranen uit na wissel (video) Sport
Balotelli barst in tranen uit na wissel (video)
Sport

Balotelli barst in tranen uit na wissel (video)

In het gezelschap van onze Dries Mertens droogde Napoli AC Milan gisteren af met 3-1. Eentje die daar helemaal niet gelukkig mee was, was Mario Balotelli. Na zijn wissel keek ie met tranen in de ogen toe vanop de bank.
Het was niet het dagje van Mario Balotelli. De rakker moest met zijn AC Milan buigen voor het Napoli van onze Dries Mertens. 3-1 werd het, en daar trof Balotelli ook een deeltje schuld. Zo vergat ie te scoren toen een blunderende Reina de bal volledig miste bij het uitkomen. Na 70 minuten was het voor trainer Seedorf welletjes en mocht ie gaan uitrusten op de bank.

Tot ieders verbazing barstte ie daar gelijk in tranen uit. Vreemd, want zo zie je het Italiaanse enfant terrible nooit. In de wandelgangen insinueert men dan ook dat Balotelli er onder door ging omdat de supportersgezangen geïnspireerd werden door het dochterverhaal van Balotelli. Deze week wees een DNA-test immers uit dat Balotelli toch de vader is van het dochtertje van naaktmodel Raffaella Fico. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties