Maak jezelf eens extreem belachelijk op het voetbalveld (video) Sport
Maak jezelf eens extreem belachelijk op het voetbalveld (video)
Sport

Maak jezelf eens extreem belachelijk op het voetbalveld (video)

Manchester City-speler Mario Balotelli heeft zich weer negatief in de kijker gezet. Na een mislukt trucje tijdens een match haalde zijn trainer Roberto Mancini hem naar de kant.

In een vriendschappelijke wedstrijd tegen het LA Galaxy van David Beckham leidde Manchester City na een half uur met 0-1. Toen Balotelli alleen op doel afging wilde hij met zijn hak de bal binnentrappen, maar dat ging compleet mis. Mancini twijfelde geen seconde en haalde de spits naar de kant.

Balotelli was niet te spreken over zijn wissel en ruziede in het Italiaans met zijn landgenoot Mancini. Toch verdedigde hij het 20-jarige talent door te zeggen dat Balotelli nog jong is en nog moet leren dat hij zich ook voor vriendschappelijke wedstrijden 100% moet inzetten.

Balotelli komt al een jaar lang in het nieuws met allerlei opvallende acties. Zo gooide hij begin dit jaar met dartpijltjes naar jeugdspelers, naar eigen zeggen "omdat hij zich verveelde". Ook verzamelde hij op een jaar tijd al meer dan 11.000 euro aan boetes.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties