Bart De Wever krijgt doodsbedreigingen van Beerschotfans Sport
Bart De Wever krijgt doodsbedreigingen van Beerschotfans
Sport

Bart De Wever krijgt doodsbedreigingen van Beerschotfans

“Het eindigt met u zoals met Pim Fortuyn” en meer van dat: er zitten propere kerels bij, tussen die Kielse ratten.

De purperen rakkers willen dat de voetbalclub van Sint-Niklaas naar het Kiel komt, maar Bart De Wever ziet dat niet helemaal zitten. Toch denken de brave supportertjes dat ze zomaar eventjes de sleuteltjes van het stadion kunnen gaan halen en toelaten wie ze willen. De burgervader van Antwerpen krijgt nu heel veel mailtjes binnen van Beerschotfans. Dat hij onmiddellijk het stadion van ’t Kiel ter beschikking moet stellen of dat hij anders niet lang meer zal leven.

Woensdagavond gaf Paul Nagels, de gewezen Beerschotvoorzitter, de supporters de keuze tussen Sint-Niklaas en Wilrijk, maar nog geen 12 uur later bleek dat de 'zo goed als rond zijnde fusie met Sint-Niklaas' allesbehalve goed geregeld was. Nu schreeuwt hij uit dat het Bart De Wever is die niet wil meewerken.

De waarheid ligt wel even anders, zo lezen we in HLN. “Het financiële akkoord met Sint-Niklaas is niet rond. De voorzitter van die club wil nu drie miljoen in de plaats van twee miljoen. Bovendien konden we de statuten van vzw Sint-Niklaas inzien en daarin staat dat de club niet mag verhuizen of fuseren.”

En omdat Paul Nagels zo'n huilebalkje is dat zelf z'n dossier niet rond had maar wel graag de schuld bij een ander legt: Proficiat Paul, bij deze ben je onze lul van de dag! (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties