'Bart De Wever, maak van Antwerp de 'Ploeg van't Stad'!' Sport
'Bart De Wever, maak van Antwerp de 'Ploeg van't Stad'!'
Sport

'Bart De Wever, maak van Antwerp de 'Ploeg van't Stad'!'

Na de commotie die ontstaan is rond de voetbalplannen van Bart De Wever lijkt voetbal in Antwerpen meer te leven dan ooit. Niemand blijft onbewogen bij wat er moet gebeuren in Antwerpen.
Nadat enkele Antwerp-supporters opriepen tot de 'Mars van de Schande' blijven er initiatieven komen om het stadsbestuur warm te maken om zijn energie op Antwerp te richten. Nu met het heengaan van Beerschot de grote rivaliteit tussen de twee topclubs in Antwerpen tot het verleden behoort, willen de Antwerp-supporters dat RAFC de nodige ondersteuning krijgt om uit te groeien tot de topper waar Antwerpen op zit te wachten. Het stamnummer, de kleuren, de achterban en het roemrijke verleden zijn volgens hen de ingrediënten die er moeten voor zorgen dat een topclub in Antwerpen draagvlak heeft - al torst de Great Old nog steeds de last van het verleden - lees: schulden. Ze lanceerden een online petitie die ze willen overmaken aan het stadsbestuur. (KA)

Hier vind je de bewuste petitie, waar ondertussen volgens de initiatiefnemers al zo'n 500 handtekeningen onder prijken:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties