Bart Goor vecht 'onterechte' boete en rijverbod aan Sport
Bart Goor vecht 'onterechte' boete en rijverbod aan
Sport

Bart Goor vecht 'onterechte' boete en rijverbod aan

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft zich donderdag gebogen over het beroep dat KVC Westerlo-speler Bart Goor aantekende tegen zijn veroordeling tot 220 euro boete en acht dagen rijverbod voor een snelheidsovertreding die hij niet beging. Het openbaar ministerie vroeg de bevestiging van het vonnis.

De Porsche van Bart Goor werd op 21 augustus 2010 geflitst in de Gasthuistunnel in Antwerpen. De wagen reed 83 kilometer per uur waar een snelheidsbeperking van 30 geldt. Goor kreeg een proces-verbaal in de bus. Op het antwoordformulier dat werd terug gestuurd, vielen er naast wat geknoei drie namen te ontwaren: Bart Goor, FC Oss-doelman Vincent Van Trier en Pepingen-speler Antoine Nlandu-Masunda.

Porsche uitgeleend

Goor verklaarde dat hij zijn Porsche gedurende een zestal maanden had uitgeleend aan Vincent Van Trier. Hij had op zijn beurt gewisseld met de BMW van Nlandu-Masunda en die laatste bekende dat hij de overtreding beging.

Volgens de politierechter bleef er toch te veel onduidelijkheid, waardoor Goor - als titularis van de nummerplaat - voor de boete en het rijverbod moest opdraaien. Hij ging in beroep en zijn advocaat pleitte de vrijspraak. Vonnis op 31 mei.

Foto: PN

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties