Bayern München verwacht stormloop voor eerste training onder Guardiola Sport
Bayern München verwacht stormloop voor eerste training onder Guardiola
Sport

Bayern München verwacht stormloop voor eerste training onder Guardiola

Volgende week woensdag begint ook Bayern München aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. En de fans willen geen minuut van de eerste stappen van de Duitse alleswinnaar (Champions League, titel in de Bundesliga en Duits bekerwinnaar) onder de nieuwe coach Pep Guardiola missen.

Bayern verwacht een heuse stormloop en laat daarom de vroegere coach van Barcelona zijn troepen in de Allianz Arena opdraven.

Woensdag om 17 uur is het zover. Dan gaat Guardiola bij zijn nieuwe club aan de slag. Maar niet iedere supporter kan van de partij zijn want 'slechts' 25.000 toeschouwers kunnen de eerste training bijwonen. Daarom zal ook de volgende training, op donderdag 27 juni, ook al om 17 uur, in de Allianz Arena plaats vinden.

Inkom: 5 euro voor slachtoffers watersnood

Bayern München koppelt die eerste trainingen van het nieuwe seizoen ook aan een actie voor het goede doel. Aan de supporters ouder dan veertien jaar zal vijf euro inkom worden gevraagd. Het bedrag zal worden overgemaakt aan de slachtoffers van de overstromingen in Beieren die recent plaats vonden. De supporters moeten hun tickets wel vooraf, maandag of dinsdag, aanschaffen.

LDR

Archiefbeeld Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties