Bayern, Real en Chelsea naar achtste finales CL Sport
Bayern, Real en Chelsea naar achtste finales CL
Sport

Bayern, Real en Chelsea naar achtste finales CL

In de Champions League hebben Real Madrid, Chelsea en Bayern München zich geplaatst voor de achtste finales. Auxerre won met 2-1 van Ajax, waar Alderweireld en Vertongen beiden in de basis stonden. Arsenal verloor met 2-1 bij Shaktar Donetsk.

In groep E wonnen AS Roma en Bayern München overtuigend op verplaatsing. De Italianen klopten Bazel met 2-3 en Bayern, met Van Buyten centraal achterin, haalde het met 0-4 tegen Cluj. In de stand is Bayern met 12 op 12 nu al zeker van de volgende ronde. Roma is tweede met zes punten, gevolgd door Cluj en Bazel (allebei 2 punten).

Marseille beleefde een topavond in groep F. De Fransen scoorden in het Slowaakse Zilina maar liefst zeven keer: 0-7. Chelsea tegen Spartak Moskou werd 4-1. Chelsea blijft autoritair aan de leiding en kan zich al opmaken voor de volgende ronde. Zilina heeft nog geen enkel punt.

In groep G delen AC Milaan en Real Madrid de punten. In Italië werd het 2-2. Ajax kon niet winnen in en tegen Auxerre (2-1). Real heeft 10 punten, Milaan 5, Ajax 4 en Auxerre 3.

In groep H won het bezoekende Braga met het kleinst mogelijke verschil van Partizan: 0-1. Arsenal werd met 2-1 verslagen door Shakhtar Donetsk. In de stand van groep H leidt Arsenal met 9 punten, gevolgd door Shakhtar Donetsk (6 punten), Braga (6 punten) en Partizan (0).

Uitslagen:

Bazel - Roma: 2-3

Cluj - Bayern München: 0-4

Chelsea - Spartak Moskou: 4-1

Zilina - Marseille: 0-7

Auxerre - Ajax: 2-1

Milaan - Real Madrid: 2-2

Partizan Belgrado - Braga: 0-1

Donjetsk - Arsenal: 2-1

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties