Bayern-voorzitter Rummenigge: "Met Guardiola beginnen we vanaf nul" Sport
Bayern-voorzitter Rummenigge: "Met Guardiola beginnen we vanaf nul"
Sport

Bayern-voorzitter Rummenigge: "Met Guardiola beginnen we vanaf nul"

Bayern München beleeft onder Jupp Heynckes een echt droomseizoen. Na de Duitse titel en de Champions League kan daar vandaag/zaterdag ook nog de Duitse beker bijkomen als in de finale Stuttgart wordt verslagen. Pep Guardiola, de opvolger van Heynckes, wacht de loodzware taak volgend seizoen even goed te doen met de Rekordmeister. Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge ziet evenwel geen probleem. "We zullen niet op onze lauweren rusten. De ploeg zal en moet hongerig blijven om nog meer successen te behalen", zegt hij in Bild.

"Positie behouden"

"In de coachingstaf was het tijd voor een generatiewissel. Met Guardiola beginnen we vanaf nul. Daarom heb ik geen schrik dat we volgend seizoen minder sterk zullen zijn. We staan nu op het niveau waar we willen staan. Op sportief vlak pakken we prijzen en ook financieel boeren we goed. Die positie moeten we trachten te behouden. Maar dat impliceert dat je elk jaar keihard moet werken."

Belga Foto: AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties