Begeerlijk blond ballenmeisje maakt flater van jewelste (video) Sport
Begeerlijk blond ballenmeisje maakt flater van jewelste (video)
Sport

Begeerlijk blond ballenmeisje maakt flater van jewelste (video)

Als het van ons afhangt, mogen ballenjongens in elke sport vervangen worden door ballenmeiden. Zolang ze de brains hebben om dat ronde ding op de juiste moment stevig vast te grijpen. Niet zoals die blondie van The Philadelphia Phillies dus.
“Owowow”, zou Frank Raes gereageerd hebben. Tijdens een baseballwedstrijd tussen The Philadelphia Phillies en The Tampa Bay Rays ging het even helemaal fout toen de bal in de richting van het blonde ballenmeisje vloog. Nope, ze kreeg hem niet op haar hoofd of iets dergelijks – een hersencelschudding zou een potentieel gevolg kunnen geweest zijn – maar ze pakte hem met beide handen vast en overhandigde hem trots aan een piepjonge fan.

Bedoeling was echter dat ze de bal gewoon negeerde en het spel liet doorgaan, maar dat was ze even vergeten. Leuk dat ze het zelf wel erg snel inziet, maar kwaad konden wij – en wellicht geen enkele man daar aanwezig – allerminst zijn. Laat ons zeggen dat haar outfit al een heel stuk goedmaakte. Ballenmeiden... Ideetje voor het Belgisch voetbal? Al was het maar om de Beerschotsupporters wat af te koelen... (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties