Bekende topscheidsrechter betrapt met twee naakte prostituees Sport
Bekende topscheidsrechter betrapt met twee naakte prostituees
Sport

Bekende topscheidsrechter betrapt met twee naakte prostituees

De Braziliaanse scheidsrechter Heber Lopes is blijkbaar behoorlijk gekend in Zuid-Amerika. Zo floot hij afgelopen weekend nog de finale van de Copa America tussen Chili en Argentinië. De scheidsrechter is blijkbaar iemand die graag op zijn fluit blaast want veel voetballiefhebbers vinden dat hij af en toe te kwistig met kaarten strooit. In zijn laatste 27 wedstrijden trok hij maar liefst 14 rode kaarten, waarvan twee in de finale.

Hoe het ook zij, Lopes had zonet de grootste wedstrijd uit zijn leven gefloten en dat moest natuurlijk stevig gevierd worden. Hoe kan dat natuurlijk beter dan je verdiende geld uit te geven aan twee getatoeëerde prostituees. Deze keer werd er vooral met een andere fluit dan zijn scheidsrechterfluit gespeeld. Niets mis mee, Lopes is blijkbaar een gezonde man die eens graag stevig van bil gaat. Het was echter niet zo verstandig om met een grote glimlach op de foto te gaan met de twee naakte hoeren. Het is nu afwachten hoe deze gelekte foto's zijn verdere scheidsrechtercarrière zullen beïnvloeden. (MG)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties