Belastingbetaler betaalt epische blunder Minister van Sport Sport
Belastingbetaler betaalt epische blunder Minister van Sport
Sport

Belastingbetaler betaalt epische blunder Minister van Sport

Pallett, minister van sport voor Jersey, het eiland voor de Normandische kust dat toebehoort aan het Brits Kroonbezit, zou naar Boekarest vliegen voor de officiële overdracht van de 'Dance World Cup'. Maar er liep iets mis met de boeking, want toen zijn vliegtuig landde, stond Pallett in Boedapest. 750 kilometer verwijderd van de ceremonie waar hij op uitgenodigd was.

Het bleek een menselijk foutje te zijn bij het boeken van de vlucht. Niet dat die dingen niet vaker voorkomen - hoeveel keer zou er al iemand in het verkeerde Lille of Halle verzeild geraakt zijn - maar zelden hoor je het van zo'n hoge piefen. En geloof ons, zo'n minister van sport vliegt heus niet met een low budget vliegtuigmaatschappij.

Laat ons hopen dat hij zijn tijd in Boedapest goed heeft kunnen gebruiken. Een bezoekje aan onderstaande carwash bijvoorbeeld zou alvast een excellente keuze geweest zijn. Die paar euro's meer of minder... (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties