Belgische volleybalvrouwen doen de benen wijd (video) Sport
Belgische volleybalvrouwen doen de benen wijd (video)
Sport

Belgische volleybalvrouwen doen de benen wijd (video)

Geen goud, zilver evenmin maar wél brons namen de Yellow Tigers afgelopen weekend mee naar huis. Een puike prestatie, en dat verdient een stevige afterparty. En dát ze dat van plan waren, was meteen na de match overduidelijk…

Niet alleen de Rode Duivels kegelden Servië onderuit, ook de Yellow Tigers – onze nationale, vrouwelijke volleybaltrots – stuurden Servië zonder prijzen huiswaarts. Met een propere 3-2 overwinning kleurde de bronzen medaille zwart-geel-rood. Gelijk goed voor een mooi stukje geschiedschrijving, want nooit eerder won de vrouwenploeg het EK-brons. Feestje dus. En dat kwam er ongetwijfeld.

Zo klonk het toch vlak na de match toen één van de speelsters volgende Freudiaanse woorden uitkraamde: “Wij gaan vanavond de beentjes spreiden”. Terecht, want na zoveel stress en spanning mag er al eens gevogeld worden. Maar dat bedoelde ze dus blijkbaar niet. “Strekken” was het juiste antwoord, maar eigenlijk bedoelde ze stiekem wél spreiden hoor, maar dat mocht niemand weten. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties