Bergen niet akkoord met schorsingsvoorstel Lorenzi Sport
Bergen niet akkoord met schorsingsvoorstel Lorenzi
Sport

Bergen niet akkoord met schorsingsvoorstel Lorenzi

Bergen gaat niet akkoord met het schorsingsvoorstel dat het parket van de Belgische Voetbalbond maandag aan Gregory Lorenzi gedaan heeft. Dat melden de Henegouwers op de clubwebsite. Lorenzi werd zaterdag in het competitieduel tegen Lierse met rood bedacht en kreeg daar een minnelijke schikking van twee speeldagen (en een geldboete van 400 euro) voor. Nu dat geweigerd wordt, verschijnt hij dinsdag voor de Geschillencommissie.

Zeven minuten voor het einde van de wedstrijd Bergen-Lierse van zaterdag op de 25e speeldag van de Jupiler Pro League moest Lorenzi aan de noodrem trekken om Lierse-speler Hernan Losada de weg naar doel te versperren. Scheidsrechter Kristof Dierick aarzelde niet en trok rood.

Het Bondsparket verweet Lorenzi vooral de intensiteit van de tackle. "Het gaat om een overtreding die de integriteit van de tegenspeler in gevaar brengt", stond te lezen in het schorsingsvoorstel.

Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties