Beste voetballer ter wereld mist voor open goal (video) Sport
Beste voetballer ter wereld mist voor open goal (video)
Sport

Beste voetballer ter wereld mist voor open goal (video)

Ook God maakt fouten, zo blijkt. Terwijl de hele wereld ervan uitging dat Lionel Messi een binnentrappertje probleemloos zou scoren, speelde het tegendeel zich voor hun ogen af. Rode wangen waren het onvermijdelijke gevolg voor de stinkend rijke Argentijn...
Gisterenavond stond er een oefenmatch op het programma tussen Argentinië en Trinidad & Tobago. Eitje, zo leek het op voorhand. Was eigenlijk ook wel zo – het werd immers 3-0 – maar in de 45ste minuut maakte Lionel Messi toch wel een blunder van formaat.

Bij een lekkere aanval omspeelde zijn collega Ángel Di María de keeper en hoefde Messi de voorzet enkel nog in doel te tikken. Een terugkerende verdediger van Trinidad & Tobago stak daar echter een voetje tussen en weg kans. Gelach uit het vak van de Trinidadianen, ge-oeh bij de Argentijnen.

Nochtans waren die van Trinidad & Tobago vereerd om tegen Messi & co te ballen. Eentje - Ataullah Guerra – boog zelfs nederig voor de voetbalgod bij het handjesgeschud. Moet kunnen… (KDN)

Ataullah Guerra buigt voor koning Lionel Messi:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties