Bewust of niet? Commotie nadat basketbalspeler 'per ongeluk' over borsten van cheerleader wrijft Sport
Bewust of niet? Commotie nadat basketbalspeler 'per ongeluk' over borsten van cheerleader wrijft
Sport

Bewust of niet? Commotie nadat basketbalspeler 'per ongeluk' over borsten van cheerleader wrijft

Eerder deze week speelde Amerikaanse universiteitenploegen TCU en Arizona in de basketbal March Madness competitie tegen elkaar. Dat zijn wedstrijden van spelers die hopen om binnen enkele jaren in de NBA te geraken. March Madness wordt steeds door miljoenen Amerikanen worden. Er werd na de match tussen TCU en Arizona echter vooral over één speler nagekaart.

Zo is er op beelden duidelijk te zien dat een zekere Bennedict Mathurin ongevraagd de borst van een cheerleader aanraakt bij het verlaten van de sporthal. En daar wordt nu heel wat over gezegd en gesproken op Twitter. Volgens sommige kijkers was dit zeker onbewust terwijl anderen vinden dat er hier duidelijk om opzet gaat.

Heel wat mensen die vinden dat het hier om een ongewenste aanraking gaat, vinden het een schande dat Mathurin niet gestraft wordt of tenminste een flinke waarschuwing van zijn ploeg krijgt: "Het feit dat de ploeg hier zelfs niets over zegt, is onaanvaardbaar, dat arme meisje." Bewust of niet bewust? Oordeel zelf met onderstaand filmpje:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties