Blanke 'Muhammed Ali' na sensatiezege op weg naar Klitschko (video) Sport
Blanke 'Muhammed Ali' na sensatiezege op weg naar Klitschko (video)
Sport

Blanke 'Muhammed Ali' na sensatiezege op weg naar Klitschko (video)

Zaterdagavond was het zover: de Britse ongeslagen bokssensatie Tyson Fury zou in de ring staan tegen de Amerikaanse veteraan Steve Cunningham.
Fury, die met zijn 2 meter en zes als een toren boven zijn tegenstander uitsteekt, heeft zijn 20 eerdere wedstrijden allemaal gewonnen en is er van overtuigd dat hij nu al de beste bokser van de wereld is. Hij had, in voorbereiding op dit gevecht, aangekondigd met boksen te stoppen als hij Cunningham niet kon verslaan.

Wanneer je zoveel show verkoopt, kan je maar beter zorgen dat je wint ook. Het zag er niet goed uit in New York: in de tweede ronde ging Fury neer, maar in de zevende ronde mepte Fury Cunningham neer met een rechtse uppercut waar Cunningham sterretjes van zag.

Deze zege zet Fury op weg naar een kamp om de wereldtitel tegen Wladimir Klitschko, al moet hij daarvoor nog wel eerst langs de Bulgaar Pulev. Toch zit Fury al volop met z'n gedachten bij Klitschko, hij beloofde ondertussen al dat hij hem, 'net als Steve Cunningham', tegen het canvas zal werken met een knock-out. Aan zelfvertrouwen zal het bij Fury alvast niet liggen… (KA)

Hier vind je de beelden van de kamp - de laatste video is de volledige kamp met Engelse commentaar.

Hier ging Tyson Fury neer in de tweede ronde:

De knock-out van Steve Cunningham in de zevende ronde:

Hier vind je de volledige kamp met Engelstalige commentaar:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties