Bloedmooie poolstokspringster plots 'hot news' nadat video van haar sprong viraal gaat Sport
Bloedmooie poolstokspringster plots 'hot news' nadat video van haar sprong viraal gaat
Sport

Bloedmooie poolstokspringster plots 'hot news' nadat video van haar sprong viraal gaat

Toegegeven, wij hadden ook nog nooit gehoord van de Spaanse polsstokspringster Clara Fernandez, totdat een filmpje van een sprong van haar keihard viraal ging. Plots is de jongedame van 18 ‘hot news’ en kan ze rekenen op interesse van menig mannelijk medeburger.

Sponsorcontract

Op korte tijd heeft de mooie Clara een grote schare volgers opgebouwd op Instagram. Ze klokt momenteel af op 333.000. De 18-jarige doet het ook niet slecht in haar lievelingssport, want ze wist zelfs al enkele belangrijke wedstrijden op haar conto bij te schrijven. Ondertussen haalde ze ook al een mooit sponsorcontract met Nike binnen. Lekker bezig dus!

Op weg naar de top

Clara is eigenlijk nog een heel jong veulen, maar toch werd ze al opgenomen in de ‘Women’s Overall Ranking’ en in de ‘Women’s Pole Vault’ staat ze momenteel op de 250ste plek. Tijdens haar laatste wedstrijd in Zaragoza behaalde ze een mooie derde plaats. Maar geniet hieronder vooral even mee van de geweldige looks van Clara…






0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties