Blonde golfbabe wint WK met miraculeuze hole (video) Sport
Blonde golfbabe wint WK met miraculeuze hole (video)
Sport

Blonde golfbabe wint WK met miraculeuze hole (video)

Ka-Ching! De Amerikaanse golfster Paula Creamer kan weer even voort. Vanmiddag won ze het Golfkampioenschap in Singapore. Geen wereldnieuws op zich, maar de manier waarop komt in de buurt...
Ze is 27, blond en heeft een pak meer poen dan u. Interessant? Zéééker! Haar naam is Paula Creamer en haar lievelingshobby is golfen. Logisch, want dat kan ze dan ook extreem goed. Bewees ze vandaag nog maar eens op de Sentosa golfbaan in Singapore. Na 72 holes telde zowel Creamer als de Spaanse Azahara Muñoz 278 slagen, dus was de laatste slag allesbepalend.

Tussen Creamer en de hole zat nog 23 meter en dus had Creamer twee keuzes: de seut uithangen en meter per meter slagen of de slag van haar leven in één keer slaan. BAM, optie twee werd het. En jawel, hij ging er los in. Een Eagle heten ze zoiets, oftewel twee slagen onder par. Met andere woorden: Ka-Ching voor Creamer, want daardoor was ze plots 152.000 euro rijker. Uitzinnig van vreugde was ze achteraf, maar zij niet alleen, want haar entourage was even aangenaam verrast over de laatste slag. Check zelf maar! (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties