BMX-ster sterft na mislukte sprong van balkon (video) Sport
BMX-ster sterft na mislukte sprong van balkon (video)
Sport

BMX-ster sterft na mislukte sprong van balkon (video)

Een uit de hand gelopen grap is BMX-ster Dane Searls (23) fataal geworden. De jonge Australiër wilde, nota bene bij het vieren van zijn nieuwe wereldrecord, nog een stunt uithalen door van het balkon van een nachtclub in het zwembad te springen. Maar dat liep gruwelijk mis.

Nog geen 48 uur nadat hij erin geslaagd was vier jumps na mekaar te maken boven een afgrond, liep het daaropvolgende feestje fataal af voor Searls. De jonge BMX-ster van 23 trok naar een nachtclub waar hij, alweer als stunt, van een balkon in het zwembad probeerde te springen. De Australiër viel echter compleet verkeerd, en raakte met zijn hoofd de rand van het bassin.
Searls raakte ernstig gewond aan zijn nekwervels en belandde in een coma. Vrijdag werd dan beslist de machines uit te schakelen.

In de BMX-wereld wordt vol ongeloof gereageerd op de dood van Searls. Duizenden fans betuigden al hun medeleven voor de ‘king of dirt’ op sociale netwerksites als Facebook en Twitter. (AH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties