Bokser wint, maar wordt toch nog KO gemept door... een ijsemmer! (video) Sport
Bokser wint, maar wordt toch nog KO gemept door... een ijsemmer! (video)
Sport

Bokser wint, maar wordt toch nog KO gemept door... een ijsemmer! (video)

Deze boksmatch kreeg een einde dat zelfs de beste scriptschrijvers niet zouden kunnen bedenken. De scheidsrechter legt de kamp stil nadat een van de twee vechters duidelijk één of meerdere oplawaaien kreeg van z'n tegenstander. Het lijkt wel alsof de bokser vijf flessen champagne achterover drukte, zo onvast staat hij op z'n benen. En net die champagne zou nog een dramatische rol gaan spelen...

Een feestje barst los in het kamp van de winnaar, maar de verliezer is duidelijk het noorden kwijt en gaat nog een beetje mot zoeken met zijn tegenstander. Tegelijkertijd barst er naast de ring een serieus feestje los (alhoewel het ook gewoon om bokshooligans zou kunnen gaan...) waarbij van alles en nog wat in de lucht wordt gegooid, waaronder flesjes en ... een ijsemmer!

En net op het moment dat de twee kemphanen weer wat aan het trekken en aan het duwen zijn, krijgt de winnaar die ijsemmer op z'n hoofd. Meteen gaat het licht uit! Ongezien dit... Het zal je maar overkomen, winnen en dan toch nog KO gaan. Hieronder beelden van het bizarre voorval. (WM)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties