Bokskamp Paul vs Danis eindigt in ongeziene chaos nadat Danis begint te worstelen en security slaat Sport
Bokskamp Paul vs Danis eindigt in ongeziene chaos nadat Danis begint te worstelen en security slaat
Sport

Bokskamp Paul vs Danis eindigt in ongeziene chaos nadat Danis begint te worstelen en security slaat

Er werd al lange tijd uitgekeken naar de bokskamp tussen Logan Paul, de schoonbroer van schaatsster Jutta Leerdam, en Dillon Danis. Maar toen het zaterdag daadwerkelijk plaatsvond, liep het compleet uit de hand op het einde.

De situatie ontspoorde in de zesde ronde, toen Danis zowaar probeerde om zijn tegenstander met worstelbewegingen op de grond te krijgen. Beveiligers moesten ingrijpen om de situatie niet te laten escaleren en er ontstond complete chaos. Maar Danis weigerde zich over te geven en begon ook beveiligers te slaan. De jury besloot Danis te diskwalificeren, waardoor YouTube-ster Paul als winnaar werd aangewezen.

(lees verder onder de video)

Al 'haat' voor de kamp

Na de wedstrijd bespotte Paul zijn tegenstander en daagde hij ook Conor McGregor uit voor een MMA-gevecht. Voorafgaand aan het gevecht was er al een gespannen sfeer tussen beiden. Dat had te maken met foto's van Pauls vriendin die door zijn tegenstander op sociale media waren geplaatst met zeer uitdagende teksten.

(lees verder onder de video)

Fury vs KSI

Uiteraard werd er zaterdag ook vooral uitgekeken naar de kamp tussen Tommy Fury en KSI. Fury won uiteindelijk via een meerderheidsbeslissing. KSI geloofde zijn oren niet en zei zelfs dat hij 'bestolen' was en hij tegen de beslissing beroep zou aantekenen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties