Bokst Mayweather zich de geschiedenisboeken in?

Showtime en HBO zouden op het punt staan om een akkoord te bereiken over de miljoenenkamp tussen de ongeslagen Floyd Mayweather en zijn Filipijnse uitdager Manny Pacquiao. Al jaren wordt door boksfans uitgekeken naar deze kamp, die in de nabije toekomst dus wel eens realiteit zou kunnen worden. De Amerikaan Mayweather heeft jarenlang de boot […]

Showtime en HBO zouden op het punt staan om een akkoord te bereiken over de miljoenenkamp tussen de ongeslagen Floyd Mayweather en zijn Filipijnse uitdager Manny Pacquiao. Al jaren wordt door boksfans uitgekeken naar deze kamp, die in de nabije toekomst dus wel eens realiteit zou kunnen worden.

De Amerikaan Mayweather heeft jarenlang de boot afgehouden uit angst om zijn ongeslagen status te verliezen. Voor de centjes moet hij het al lang niet meer doen, de bokskampioen is immers al twee jaar op rij de best verdienende sporter ter wereld. Hij geniet er dan ook van om zijn fans mee te laten genieten van zijn rijkdom en doet niets liever dan uitpakken met zijn nieuwste wagens of peperdure horloges.

Er wordt gesproken over een bedrag van om en bij de 200 miljoen dollar of ongeveer 175 miljoen euro. Mayweather zou daar ongeveer 105 miljoen euro van opstrijken. Hij kan daarmee 30 Lamborghini Veneno’s kopen, jammer genoeg zijn er daar maar 4 van gemaakt, of 42 Bugatti Veyrons Super Sport.

Duizelingwekkende bedragen, waar stervelingen als wij alleen maar van kunnen dromen.

Reacties

wpDiscuz