Bondscoach bant voetbalvrouwen Sport
Bondscoach bant voetbalvrouwen
Sport

Bondscoach bant voetbalvrouwen

De Engelse bondscoach Fabio Capello ziet de voetbalvrouwen liever niet op het WK voetbal in Zuid-Afrika. Als Engeland met de wereldbeker terug naar huis wil keren, blijven de WAG’s beter thuis, vindt de trainer.

De nationale coach wil af van decadente feestjes zoals op het WK voetbal in Duitsland in 2006. Capello gunt de vriendinnen en vrouwen van Ashley Cole en Co daarom nog maar één dag samen, na de wedstrijd. “Het is geen vakantie”, aldus de Britse voetbalbaas. “We gaan daar om voetbal te spelen. Als je dat niet leuk vindt, blijf dan gewoon thuis.” Puik plan, wij boeken in de zomer van 2010 alvast een citytrip naar Londen om al die eenzame WAG's gezelschap te houden.

Sterren als Rio Ferdinand en Frank Lampard hebben al toegegeven dat het er te losjes aan toeging onder de vorige trainer Sven Goran Eriksson. Volgens de topspelers heeft de afleiding waarvoor de voetbalvrouwen zorgden, invloed gehad op de prestaties. De Britten gingen er in de kwartfinales uit na penalty’s tegen Portugal.(BP)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties