Bondscoach Brazilië: "Diego Costa zal niet aantreden voor Spanje" Sport
Bondscoach Brazilië: "Diego Costa zal niet aantreden voor Spanje"
Sport

Bondscoach Brazilië: "Diego Costa zal niet aantreden voor Spanje"

Luiz Felipe Scolari wil niet dat Diego Costa aantreedt voor Spanje. Dat heeft de bondscoach van de Braziliaanse nationale ploeg zondag op de Braziliaanse televisiezender Globo TV verklaard. De spits van Atlético Madrid is met 10 treffers momenteel topscorer in de Primera Division en heeft zowel een Braziliaans als een Spaans paspoort.

De ploegmaat van Thibaut Courtois en Toby Alderweireld speelde in maart al twee oefeninterlands voor Brazilië tegen Italië en Rusland. "Hij kan dus niet voor een andere nationale ploeg in actie komen", aldus Scolari.

De 25-jarige Costa speelde echter nog geen officiële wedstrijd voor de Seleçao. Daardoor zou hij nog steeds voor Spanje kunnen aantreden. Vicente del Bosque, de Spaanse bondscoach, verklaarde eerder al dat Costa zelf moet kiezen voor welk land hij uitkomt. De Spaanse Voetbalbond zou wel al tot een overeenkomst gekomen zijn met Costa, maar die zou niet definitief zijn.

BELGA Foto AP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties