Boodschap van Mayweather aan Pacquiao is klaar en duidelijk (video)

Vorige zaterdag verloor ‘Pacman’ het gevecht van de eeuw tegen Mayweather op punten. Nadien gaf Pacquiao toe, dat zijn schouderblessure een rol had gespeeld in zijn nederlaag. Dit is alvast de reactie van Mayweather hierop. De verslagen Filipijn die bij het invullen van de verplichte medische vragenlijst zijn blessure verzwegen had, gaat binnenkort onder het […]

Vorige zaterdag verloor ‘Pacman’ het gevecht van de eeuw tegen Mayweather op punten. Nadien gaf Pacquiao toe, dat zijn schouderblessure een rol had gespeeld in zijn nederlaag. Dit is alvast de reactie van Mayweather hierop.

De verslagen Filipijn die bij het invullen van de verplichte medische vragenlijst zijn blessure verzwegen had, gaat binnenkort onder het mes. Hij zal ongeveer negen maanden buiten strijd zijn. Mayweather zegt dat hij hem alvast staat op te wachten terug in de ring zodra hij volledig hersteld is.

Maar ook laat hij weten via zijn Instagram account en onderstaand filmpje dat zijn overwinning tegen Pacquiao wel degelijk verdiend was. (GBL)

Reacties

wpDiscuz