Boskamp: "Hoop dat Genk de titel pakt" Sport
Boskamp: "Hoop dat Genk de titel pakt"
Sport

Boskamp: "Hoop dat Genk de titel pakt"

Na de nederlaag van Genk zaterdagavond (tegen Westerlo) is de kans groot dat Anderlecht als leider aan play-off I begint. Het verschil is echter miniem en een spannende titelstrijd ligt in het verschiet. Johan Boskamp, ooit trainer van beide tenoren, denkt dat Paars-wit opnieuw landskampioen zal worden, hoewel hij de voorkeur aan Racing Genk geeft.

"Omwille van de jongeren die ze uit hun scouting en eigen opleiding brengen: die fantastische keeper Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne en Jelle Vossen. Courtois is gewoon de beste keeper van het land, De Bruyne mist nog wat explosiviteit maar is een heerlijke voetballer en Jelle heeft zich razendsnel ontwikkeld", aldus de Nederlander in een krant van Corelio.

Bossie verklaart zelfs dat Courtois al sterk genoeg is om naar het buitenland te trekken. De Bruyne en Vossen zouden wel nog wat moeten rijpen omdat ze op een hoger niveau er nog niet elke wedstrijd zouden kunnen staan.

"En nu heb je er ook nog Vanden Borre erbij, een fantastische voetballer. Echt, ik vind dat Frankie het fantastisch doet. Genk heeft heus niet minder kwaliteit dan Anderlecht."

Boskamp stelt alleen vast dat Anderlecht meer ervaring heeft. De voormalige Gouden Schoen zegt ook de play-offs oneerlijk te vinden. Hij vindt dat het team dat na de reguliere ronde aan de leiding staat, kampioen moet zijn. .

Beeld: PhotoNews

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties