Breaking: Fabrice Muamba stopt met voetbal Sport
Breaking: Fabrice Muamba stopt met voetbal
Sport

Breaking: Fabrice Muamba stopt met voetbal

De topvoetballer van Bolton heeft zojuist aangekondigd dat hij stopt met voetballen. "Ik ben bang dat ik opnieuw hartklachten zal krijgen", verklaarde hij.

Het was nog maar enkele maanden geleden dat Fabrice een hartstilstand kreeg en ruim een week tussen leven en dood zweefde. "Ik ben het medisch team dankbaar dat me toen heeft geholpen", zei de middenvelder daar vandaag over.

Gelukkig voor zijn familie is hij terug hersteld, maar helemaal de oude zal hij nooit meer worden. Vorige week heeft Muamba nog een hartoperatie ondergaan in België en had hij gehoopt op een spoedig herstel. Maar daar kreeg hij desondanks slecht nieuws te horen: als hij terug op topniveau gaat spelen, zal hij teveel zijn hart belasten.

Vanzelfsprekend is Fabrice Muamba uitgeteld door dit nieuws. "Hij is echt kapot ervan", zegt een goede vriend van de voetballer. Niettemin probeert hij er toch de moed in te houden. Juist voor de aankondiging van zijn terugtrekking werd gemaakt, tweette hij "BLIJF LACHEN MENSEN!". (AN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties