Brunhilde Verhenne maakt boel met ‘Les Gendarmes’ Sport
Brunhilde Verhenne maakt boel met ‘Les Gendarmes’
Sport

Brunhilde Verhenne maakt boel met ‘Les Gendarmes’

Neen, de ex-Miss Belgian Beauty krijgt geen bijrol in een remake van een of andere Louis de Funès-film. Ze heeft als medewerker van Silence-Lotto een beetje te hard op het gaspedaal getrapt en ze werd aan de kant gezet. De gendarme was niet te verleiden en gaf de blondine een bekeuring.

Bij Silence-Lotto staat het criterium ‘snelheidsduivel’ duidelijk bij de jobvereisten. Jo Planckaert, ex-wielrenner en PR-man van de ploeg, maakt zich regelmatig schuldig aan een te zware voet. Nu was het de beurt aan Brunhilde Verhenne. Zij neemt sinds juni de PR van Omega Pharma voor haar rekening en dat zal ze voelen op haar bankrekening.

Tijdens de Tour de France volgt ze met een aantal genodigden de koers. Snelheid is een must, maar een te hoge snelheid kost natuurlijk veel geld. De ex-MBB werd door een agent aan de kant gezet en die kon – ondanks haar Miss-charme – niet lachen met de overtreding. Ze reed 31 km per uur te snel en kreeg een fikse boete. Ook bij Silence-Lotto konden ze er niet mee lachen. Ze zetten hun miss een dag uit de karavaan. (KC)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties