Carlos Querez: "Ronaldo moet zich beheersen" Sport
Carlos Querez: "Ronaldo moet zich beheersen"
Sport

Carlos Querez: "Ronaldo moet zich beheersen"

Portugal werd woensdag in de achtste finales van het WK door Spanje uit het toernooi gekegeld (1-0). Na de partij wilde de Portugese aanvoerder niet reageren.

"Als ik mijn hele leven nodig heb om aan mensen uit te leggen dat ze hun frustraties in bedwang moeten houden, doe ik het", verklaarde Queiroz woensdag op een persconferentie in het Portugese basiskamp in Magaliesburg.

Gespannen relatie

De duurste voetballer ter wereld weigerde dinsdagavond onmiddellijk na de match alle commentaar. In bepaalde media versterkte dit het beeld als zou Ronaldo te weinig zijn rol als aanvoerder opnemen. Het zou ook een van de redenen zijn waarom hij een gespannen relatie zou hebben met zijn bondscoach Carlos Queiroz.

"We gaan dat niet negeren, we zijn hier niet om vrienden te maken met de spelers", stelde Queiroz. We mogen nooit toelaten dat iemand zijn persoonlijke belangen boven die van de nationale selectie", klonk het.

"Portugal heeft Ronaldo nodig en Ronaldo heeft de selectie nodig. Maar als het truitje te smal wordt voor bepaalde lichamen, hoeven ze er niet meer bij te zijn", sneerde hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties