Carlos Tevez ontsnapt aan gevangenisstraf

De Argentijn Carlos Tevez is aan een gevangenisstraf ontsnapt. De aanvaller van Manchester City riskeerde een maximumstraf van zes maanden gevangenis omdat hij ondanks een eerder rijverbod en zonder verzekering achter het stuur werd gevat. De 29-jarige ploegmaat van Vincent Kompany moet volgens de Britse omroep BBC een boete van 1.180 euro betalen en kreeg […]

De Argentijn Carlos Tevez is aan een gevangenisstraf ontsnapt. De aanvaller van Manchester City riskeerde een maximumstraf van zes maanden gevangenis omdat hij ondanks een eerder rijverbod en zonder verzekering achter het stuur werd gevat.

De 29-jarige ploegmaat van Vincent Kompany moet volgens de Britse omroep BBC een boete van 1.180 euro betalen en kreeg van de rechtbank ook nog eens een nieuw rijverbod van zes maanden en 250 uren gemeenschapswerk.

Geen rijbewijs

Tevez werd op 8 maart betrapt in Macclesfield, toen hij ondanks een eerder rijverbod voor te snel rijden, toch achter het stuur van zijn Porsche Cayenne werd gevat.

Ook zouden magistraten uit Macclesfield aan de BBC hebben laten weten dat hij geen geldig rijbewijs heeft voor het Verenigd Koninkrijk omdat hij niet slaagde op de theorietest vanwege zijn gebrekkig Engels.

Belga Archieffoto

Reacties

wpDiscuz